Wij stellen ons even voor

Wij zijn Stefan en Lijanne en wonen samen met onze zoon Mats aan de Kalteren 8B in Wapse. Samen met Gerard en Wilma (de ouders van Stefan) zijn wij de eigenaren van ‘Boerencamping Op Het Erf’.

Stefan en Gerard runnen samen het melkveebedrijf. Lijanne werkt in de kinderopvang en Wilma werkt in de ouderenzorg. En daarnaast runnen wij met veel plezier onze mooie camping!

Het melkveebedrijf is gevestigd op twee locaties, namelijk in Vledder en in Wapse. Op de locatie in Vledder staat het jongvee en op de locatie in Wapse hebben wij ons melkvee rondlopen.

De lokatie in Wapse is supermodern met twee Lely melkrobots en nog niet zo lang geleden aangekocht omdat Stefan en zijn vader steeds opzoek zijn naar het beste voor de koe. In 2019 zin alle koeien vanaf Vledder naar Wapse verhuisd. Behalve het jongvee dus.

Het idee van een camping was al langere tijd een stiekeme wens. Maar het lef en de durf ontbraken. Tot de zomer van 2021. Toen waren we klaar om onze eerste gasten te ontvangen.

We vinden het geweldig om het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en kijken er naar uit om samen met u als gast, onszelf te ontwikkelen als top-gastheer en -vrouw!

Check beschikbaarheid

Heb je zin om bij ons te komen kamperen? Check snel of we nog een plekje hebben!